Varde Fysioterapi & TræningscenterUdover at tilbyde træning som en del af en behandling, tilbyder vi også træning som medlem, ganske som i et fitnesscenter. Vi tilbyder mere end 40 forskellige hold, hvor flere af holdene kører helt op til 10 gange om ugen. Således kan du hver uge vælge mellem 75 - 140 holdtimer fordelt over alle ugens dage fra morgen til aften
- så vi har også et hold for dig...

Så brænder du for at træne på hold, så meld dig ind nu og BOOK DIN FØRSTE HOLDTIME ALLEREDE I DAG :)

Læs om de mange medlemsfordele, tryk her og se og læs om vores mange holdtilbud/beskrivelser på post-it til højre.

Varde Fysioterapi’s træningscenter vil gerne fortælle/vise dig, at vi er mere end et almindeligt træningscenter. Derfor har vi valgt at farvelægge vores holdplan, så du får en bedre vejledning i, hvilke hold der passer dig bedst.

Vi skiller os ud fra andre træningscentre ved at tilbyde fysiohold. Det er hold, der som udgangspunkt varetages af en fysioterapeut, som undervejs har mulighed for at give fysioterapeutiske vejledninger/guiding.
 


BESKRIVELSE AF HOLDGRUPPER


Fysiohold er hold for medlemmer i træningscenteret som ønsker at træne på et hold der som udgangspunkt har en fysioterapeut eller andet faguddannet personale som instruktør. På holdene vil der undervejs være mulighed for fysioterapeutisk vejledning/guiding.

De forskellige fysio-hold har forskellige fokusområder, så du med tryghed og kvalitetssikring kan få specifik træning.

Fysioholdene er gode som en overgang fra de hold på henvisning og videre til selvstændig træning samt Fitnesshold i træningscenteret, eller som supplement til fitnessholdene.

Hold under denne kategori: Bold, Bodytoning, Effekt/Pilates, Baby-tumlastik, Senior, Træn mod Cancer, Efterfødsel, Skihold, Gravid på land & i vand, Bike intro, Bike senior, Bassin, Bodyflow, Puls og Styrke.
 

Størstedelen af vores hold i træningscenteret kalder vi for fitnesshold. Her møder du instruktører som er højtuddannede inden for de koncepter de underviser i. Et eksempel kunne være Les Mills holdene, som er et internationalt koncept, hvor der igennem 3 måneder ad gangen trænes efter det samme program alle steder i verden, hvor de kører Les Mills hold.

Fitnessholdene er til alle fitnessmedlemmer, som ønsker træning af høj kvalitet og en god portion udfordring på en sjov måde.

Hold under denne kategori: BodyStep, CxWorx, BodyAttack, BodyPump, BodyCombat, Kettlebell, GritStrength, GritPlyo, Bike.
 


(findes ikke på holdplanen spørg i receptionen, hvis du ønsker yderligere informationer)

Henvisningshold er et hold, du kan blive visiteret til gennem din fysioterapeut. Holdene er specialiseret i forskellige kategorier og diagnoser. På holdet træner du efter et individuelt øvelsesprogram superviseret af en fysioterapeut. Denne træning er ikke en del af træningscenterabonnementet men kan tilkøbes udover.

Hold under denne kategori: Ryg, nakke/skulder, Parkinson, sclerose, hofte/knæ/fod, Stabilitet, træning i vand, neurologisk, progressive sygdomme, gigt, osteporose, GLAiD, Smidighed og mobilitet, åndedræt.

PRØVETIME: Du er altid velkommen til at få en
GRATIS PRØVETIME på et af vores hold –
ring og book en plads på det hold du
ønsker at prøve på tlf. 7522 3530.

FysioDanmark

GodAdgang.dk

Knæk Cancer

Danske Fysioterapeuter

Kontaktoplysninger

Varde Fysioterapi & Træningscenter
Vestre Landevej 67
6800 Varde
Se på kort

Telefon: 75 22 35 30
Email: info@varde-fysioterapi.dk

Facebook

Åbningstider

Klinikken

Mandag     7.00 - 21.00
Tirsdag      7.00 - 21.00
Onsdag     7.00 - 21.00
Torsdag     7.00 - 21.00
Fredag      7.00 - 18.00
Lørdag      Lukket
Søndag     Lukket

 

Træningscentret

Mandag     6.45 - 21.00
Tirsdag     7.00 - 21.00
Onsdag     7.00 - 21.00
Torsdag     6.45 - 21.00
Fredag      7.00 - 18.00
Lørdag      8.00 - 14.00
Søndag     8.00 - 14.00

 

Telefontid

Mandag     8.00 - 16.00
Tirsdag      8.00 - 16.00
Onsdag     8.00 - 16.00
Torsdag     8.00 - 16.00
Fredag      8.00 - 14.00
Lørdag      Lukket
Søndag     Lukket